시간 제한메모리 제한제출정답맞힌 사람정답 비율
1 초 128 MB222100.000%

문제

Mirka jako zanima nogomet, a najviše voli pratiti 1. Hrvatsku nogometnu ligu. Liga se sastoji od N nogometnih klubova

U njoj su klubovi rangirani prema broju osvojenih bodova, a oni s jednakim brojem bodova poredani su abecedno.

U ligi je preostalo još jedno kolo. Budući da je puno klubova na maloj bodovnoj udaljenosti, Mirka zanima koji svi klubovi imaju mogućnost osvojiti naslov. Angažirao je vas kao programere kako biste mu pomogli odgovoriti na to pitanje.

Zadana vam je trenutna tablica lige i parovi posljednjeg kola. Svaki tim sudjeluje u točno jednoj utakmici. Ako utakmica neka dva tima završi neriješeno, oba tima dobivaju po 1 bod. Inače, pobjednik dobiva 3 boda, a poraženi 0 bodova. 

입력

U prvom retku prirodan broj N (1 ≤ N ≤ 20), broj nogometnih klubova u 1. HNL. Broj N je paran.

U sljedećih N redaka, u svakom retku se nalaze naziv kluba i broj bodova, odvojeni razmakom.

Naziv kluba je jedna riječ koja se sastoji od velikih slova engleske abecede. Ne postoje dva kluba istog imena. Broj bodova je nenegativan cijeli broj manji od 100.

Klubovi su poredani od boljih prema lošijim, kao što je opisano u tekstu.

U svakom od sljedećih N/2 redaka nalazi se opis utakmice. Opis utakmice zadan je u formatu: "Tim1 – Tim2", gdje Tim1 i Tim2 predstavljaju imena klubova koji igraju tu utakmicu. 

출력

Ispišite imena svih klubova za koje postoji scenarij u kojem osvajaju naslov prvaka. Imena ispišite u abecednom poretku. 

예제 입력 1

4
MARSONIA 50
VINOGRADAR 50
DINAMO 48
ZADAR 48
MARSONIA – VINOGRADAR
ZADAR – DINAMO

예제 출력 1

DINAMO
MARSONIA
VINOGRADAR

예제 입력 2

10
DINAMO 27
HAJDUK 27
LOKOMOTIVA 26
RIJEKA 26
SPLIT 19
ISTRA 17
SLAVEN 12
ZADAR 12
DRAGOVOLJAC 7
OSIJEK 7
DINAMO – HAJDUK
LOKOMOTIVA – RIJEKA
SPLIT – ZADAR
ISTRA – SLAVEN
DRAGOVOLJAC - OSIJEK

예제 출력 2

DINAMO
HAJDUK
LOKOMOTIVA
RIJEKA

힌트

Ako Dinamo pobijedi Zadar, a Marsonia i Vinogradar odigraju neriješeno, Dinamo osvaja naslov jer ima jednako bodova kao i Marsonia, te Vinogradar, ali je abecedno ispred njih. U slučaju da utakmica Marsonia – Vinogradar ne završi neriješeno, pobjednik osvaja naslov.

Jedino Zadar ne može nikako osvojiti naslov. Primijetite da, ako Zadar pobijedi Dinamo, a Marsonia i Vinogradar odigraju neriješeno, tada je Zadar izjednačen po broju bodova s Marsonijom i Vinogradarom, ali ne osvaja naslov jer je abecedno iza njih.