시간 제한메모리 제한제출정답맞힌 사람정답 비율
1 초 1024 MB398824.242%

문제

Схема А

Ако сложим молив в по-късо калъфче, моливът се вижда, както е показано на Схема А. Нека сега вземем няколко калъфчета и ги обединим в снопче. Дали ще можем да си изберем такива от тях, в които, ако поставим молива, той няма да се вижда? (Вижте Схема Б)

Схема Б (отразява примера)

В тази задача имате снопче от N реда и M колонки вертикално разположени калъфчета за моливи. Всички те имат еднакво квадратно напречно сечение, разположени са плътно едно до друго и са опрени с долния си край върху масата. Калъфчетата са с различна височина. Ако знаем височините им и дължината H на молива, да се определи броят на калъфчетата, в които може да се постави моливът така, че да не се вижда, ако гледате от която и да е произволна позиция отстрани на снопчето калъфчета и погледът Ви е перпендикулярен на вертикалната стена на снопчето.

입력

От първия ред на стандартния вход се четат N, M и H. От всеки от следващите N реда се четат отляво надясно височините на калъфчетата в реда. Всички данни са положителни цели числа не поголеми от 200.

출력

На единствения ред от стандартния изход – търсеният брой калъфчета.

예제 입력 1

3 4 5
7 7 4 4
6 3 7 3
6 7 6 2

예제 출력 1

8

힌트

Пояснение: В примера входните данни, маркирани в сиво, отразяват калъфчетата, в които моливът няма да се вижда, ако бъде поставен в тях.