시간 제한메모리 제한제출정답맞힌 사람정답 비율
1 초 1024 MB28181560.000%

문제

Mirko je prihvatio posao sortiranja hrvatskog riječnika uz uvjet da nikada neće imati doticaja sa slovima s kvačicama i crticama. Ono na što nije mislio su slova digrafi lj i nj, sastavljena od dva znaka, koja mu zadaju glavobolje iako nemaju kvačice i crtice. Tako je poredak hrvatskih slova koja se mogu pojaviti u riječima:

a b c d e f g h i j k l
lj m n nj o p r s t u v z

Primijetite kako riječ “njegov” ima 6 znakova, ali 5 slova i u riječniku dolazi nakon riječi “novine” budući da slovo <nj> dolazi nakon slova <n>. Da je prvo slovo bilo jednako u obje riječi, sljedeće slovo bi odlučivalo o njihovom poretku, itd. Ako se uspoređuju riječi koje su nastale kao dodatak jedne na drugu, kao “pas” i “pasijans” tada kraća riječ dolazi prije duže riječi. Ovakav poredak naziva se leksikografskim budući da ga nalazimo u riječnicima i leksikonima.

Odredi ispravan leksikografski poredak zadanih hrvatskih riječi.

입력

U prvom retku nalazi se prirodan broj N, broj riječi. U sljedećih N redaka nalazi se po jedna riječ sastavljena od gore navedenih znakova. Svaka riječ sadržavati će barem jedan znak i ukupan broj znakova u svim riječima neće biti veći od 100 000.

출력

U N redaka ispiši ispravan leksikografski poredak zadanih riječi.

예제 입력 1

4
pas
patka
patak
pasijans

예제 출력 1

pas
pasijans
patak
patka

예제 입력 2

4
lijepa
ljepilo
njega
nijezno

예제 출력 2

lijepa
ljepilo
nijezno
njega

예제 입력 3

5
novine
bolje
bolnica
njegov
novine

예제 출력 3

bolnica
bolje
novine
novine
njegov

힌트

Pojašnjenje trećeg test primjera: Riječ “bolje” sastoji se od slova <B> <O> <Lj> <E>, dok se riječ “bolnica” sastoji od slova <B> <O> <L> <N> <I> <C> <A>. Budući da su prva dva slova u obje riječi jednaka, treće slovo odlučuje koja riječ će se u riječniku naći prije. Slovo <Lj> dolazi nakon slova <L> pa riječ “bolje” u riječniku dolazi nakon riječi “bolnica”.

Nadalje, riječ “novine” dvaput se pojavljuje u ulazu te stoga i u izlazu.