시간 제한메모리 제한제출정답맞힌 사람정답 비율
1 초 1024 MB333100.000%

문제

Mirko je po svojoj bilježnici prolio kakao i tako je nasred prednje stranice (naslovnice) nastala mrlja. Mirko će mrlju prekriti naljepnicom. Da problem bude veći, i mrlja i naljepnica neobičnih su oblika pa Mirko možda neće uspjeti prekriti cijelu mrlju.

Mrlju opisujemo kao skup polja označenih znakovima # unutar zamišljene tablice od N x N polja koja predstavlja sredinu stranice. Naljepnicu opisujemo na isti način, kao skup polja označenih znakovima # unutar zamišljene tablice istih dimenzija. Pogledaj donje primjere za bolje razumijevanje.

Mirko može:

  1. rotirati naljepnicu (za višekratnike od 90°), bez preokretanja;
  2. pomaknuti naljepnicu u bilo kojem smjeru tako da što bolje prekrije mrlju.

Mogućnost 1 znači da Mirko može naljepnicu postaviti u četiri različita oblika s obzirom na stranicu. Mogućnost 2 znači da Mirkova naljepnica može izaći i izvan tablice koja opisuje mrlju.

Pomozi Mirku i napiši program koji odgovara na sljedeće pitanje: koliki je najmanji broj dijelova mrlje koje će ostati vidljive ispod naljepnice nakon pokrivanja? (Ako je mrlju moguće potpuno prekriti, odgovor je nula.)

Slika opisuje treći primjer niže. Lijevo je mrlja, a u sredini naljepnica, koju valja rotirati udesno (za 90° u smjeru kazaljke sata) i potom pomaknuti tako da prekrije sve osim jednog (gornjeg desnog) dijela mrlje, kao na desnom dijelu slike.

입력

U prvom je retku broj N (1 ≤ N ≤ 10) iz teksta zadatka, dimenzija zamišljene tablice.

Sljedećih N redaka sadrži po N znakova (bez razmaka) koji opisuju mrlju. Znakovi ljestve ("#") predstavljaju mrlju, a ostatak znakova su točke (".").

Slijedi prazan redak, a nakon njega N redaka od po N znakova koji na isti način opisuju naljepnicu.

(Polja koja predstavljaju mrlju bit će povezana, tj. mrlja se neće sastojati od odvojenih dijelova. Isto vrijedi za naljepnicu.)

출력

U prvi i jedini redak ispiši traženi broj iz teksta zadatka.

예제 입력 1

3
.#.
##.
...

##.
#..
...

예제 출력 1

0

예제 입력 2

4
...#
...#
...#
..##

#.##
###.
#.##
##.#

예제 출력 2

1

예제 입력 3

4
#.##
###.
##..
....

##..
.##.
####
..#.

예제 출력 3

1

힌트

Opis prvog probnog primjera: mrlja i naljepnica (nakon rotacije) posve su jednake pa ih možemo savršeno preklopiti.

Opis drugog probnog primjera: kako god naljepnica bila položena na mrlju, barem jedan njezin dio ostat će nepokriven.

Opis trećeg probnog primjera: vidi sliku u tekstu zadatka.