시간 제한메모리 제한제출정답맞힌 사람정답 비율
1 초 1024 MB111100.000%

문제

NASA želi postaviti u svemir novu postaju. Za potrebe ovog zadatka, svemir ćemo prikazati kao matricu s $N \times M$ polja raspoređenih u $N$ redaka i $M$ stupaca. Postaja je kvadratnog oblika veličine $K$ redaka i $K$ stupaca. Postaju treba postaviti tako da joj stranice budu paralelne sa stranicama svemira te da u potpunosti bude unutar njega.

U svemiru postoje kometi od kojih se svaki kreće u jednom od četiri smjera: gore, dolje, lijevo i desno. Na svakom polju matrice može se na početku nalaziti najviše jedan komet. Svaki komet se kreće brzinom od jednog polja u sekundi. Kometi nikada neće promijeniti smjer kretanja.

Ako se komet u nekom trenutku nađe na polju kojeg zauzima postaja, kažemo da je taj komet udario u postaju. Ako se komet u nekom trenutku nađe izvan matrice, on nestane. U nekom trenutku, nakon početnog, više kometa smije biti na istom polju te se oni mimoilaze.

Postaju ne možemo postaviti u svemir na način da postoji polje na kojem su istovremeno i postaja i komet. Garantirano je da će se postaja uvijek moći postaviti barem na jednu poziciju. Poziciju postaje definiramo poljem koje zauzima gornji lijevi kut postaje.

Kako bi NASA mogla izabrati najbolju poziciju, zanima ju gdje treba postaviti postaju tako da komet prvi put u nju udari što je kasnije moguće (možda nikada). Ako takva pozicija nije jednoznačna, uzimamo ono polje koje ima najmanji indeks retka i najmanji indeks stupca.

입력

U prvom su retku dva prirodna broja $N$ i $M$ ($1 ≤ N, M ≤ 1000$) iz teksta zadatka.

U drugom je retku prirodan broj $K$ ($1 ≤ K ≤ \min{(N, M)}$) iz teksta zadatka.

U svakom od sljedećih $N$ redaka je po $M$ znakova koji predstavljaju početni izgled matrice. Na svakom polju nalazit će se jedan od znakova: ‘.’, ‘U’, ‘D’, ‘L’, ‘R’. Znak ‘.’ označava da se na tom polju na početku ne nalazi komet, a ostali znakovi označavaju da se na tom polju nalazi komet. Znak ‘U’ označava komet koji je usmjeren prema gore, ‘D’ označava komet usmjeren prema dolje, ‘L’ prema lijevo i ‘R’ prema desno.

출력

U prvi i jedini redak ispiši dva prirodna broja odvojena razmakom koji predstavljaju redak i stupac polja matrice na koje treba postaviti gornji lijevi kut postaje.

예제 입력 1

4 4
2
R...
.L..
...R
L...

예제 출력 1

3 2

예제 입력 2

5 3
1
.DL
R..
..D
...
U..

예제 출력 2

5 2

예제 입력 3

9 7
4
R.....D
.L.....
.......
L......
.......
.......
.......
.....U.
.U.....

예제 출력 3

2 3

힌트

Opis prvog probnog primjera: Postaju postavljenu na polje u trećem retku i drugom stupcu nikada neće udariti komet.

Opis trećeg probnog primjera: Ako postaju postavimo na polje u drugom retku i trećem stupcu ili na polje u trećem retku i drugom stupcu, prvi komet će u nju udariti nakon tri sekunde. Za sva ostala polja na koja možemo postaviti postaju je to vrijeme kraće. Kako tražimo najgornje najlijevije polje, odabrat ćemo polje u drugom retku i trećem stupcu.